Uw farmaceutisch dossier is veilig in handen van apotheek Janssens-Coeckelberghs

Apotheek Janssens-Coeckelberghs - Heverlee - ApotheekApotheek Janssens-Coeckelberghs in Heverlee is gekend voor de kwaliteitsvolle zorg en dienstverlening. In dialoog met de patiënt en waar nodig in overleg met de behandelende arts bieden we u een service op maat afgestemd op uw specifiek behandelingsschema, medische achtergrond en geneesmiddelengebruik.

Uw farmaceutisch dossier is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u correct geholpen wordt en de geneesmiddelen, voedingssupplementen, magistrale bereidingen verkrijgt die nodig zijn bij uw genezingsproces. En ook voor incontinentiemateriaal of dermocosmetica van merken zoals Louis Widmer en La Roche Posay bent u bij ons aan het juiste adres.

We willen de coach zijn van uw gezondheid. Telkens wanneer we een geneesmiddel afleveren, waken we over uw veiligheid. We gaan na of de geneesmiddelen die u gebruikt met elkaar verenigbaar zijn. Sommige geneesmiddelen werken immers niet goed samen of doen elkaars werking teniet. Wij zoeken in zo’n geval samen met u naar een evenwaardig alternatief.

Indien u als patiënt om gezondheidsredenen in de onmogelijkheid verkeert u te verplaatsen, leveren wij ook aan huis in de regio 3000, 3001, 3010.

(Gedeeld) Farmaceutisch dossier

Om deze medicatiebewaking optimaal te kunnen verzekeren, is het noodzakelijk dat we registreren welke geneesmiddelen en voedingssupplementen u gebruikt, of u allergisch bent voor bepaalde bestanddelen of aan een chronische aandoening lijdt. Deze informatie kunnen wij bijhouden in uw farmaceutisch dossier. U kunt dit dossier altijd inkijken en een afschrift vragen. Uw medische achtergrond is voor ons erg waardevol om u de correcte zorg te kunnen verlenen afgestemd op uw persoonlijk profiel.

Naast dit dossier bestaat er ook de mogelijkheid om een gedeeld farmaceutisch dossier aan te maken, een GFD. Via dit dossier kan elke apotheker bij wie u een geneesmiddel haalt een optimale farmaceutische zorg garanderen.
Meer informatie krijgt u via dit filmpje.

Thuiszorg

Bent u zorgbehoevend of wenst u één van uw familieleden te verzorgen in de eigen omgeving? Ook dan staan we u als apotheker graag met raad en daad bij. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zo lang mogelijk thuis te blijven omdat thuiszorg persoonlijker is en de patiënt zelfstandiger kan blijven. Vanuit onze visie op uw zorg, stellen we alles in het werk om u hierbij maximaal te helpen.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons aangesloten bij ZORGPUNT.

Zorgpunt staat voor thuiszorgmateriaal voor verhuur en verkoop en dit 24/7.

Zorgpunt is een uitleendienst voor thuiszorgmateriaal die 7 op 7 en binnen 24 uur aan huis levert. (dus ook in het weekend en op feestdagen !)  Ook herstellingen worden binnen de 24 uur uitgevoerd. Zorgpunt hecht veel belang aan kwaliteit: u kunt rekenen op het nieuwste materiaal, gereinigd volgens de hoogste standaard.

Ziekenhuisbedden, rolstoelen, rollators, tilliften, CPM toestellen, toiletverhogers, hometrainers, …

Via Zorgpunt vindt u alles wat u nodig heeft voor uw thuisverzorging, en dit zowel voor verhuur  (per dag) als voor verkoop. Spring even binnen of klik hier om het volledige assortiment en prijzen te bekijken.

Revalidatie en verzorging hoeven niet altijd duur te zijn. Wij hanteren democratische prijzen en zullen u helpen om een betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing te bieden. Als Zorgpuntapotheek helpen wij u graag met de administratie voor de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoel, rollator, looprek, elektrische scooter, … Vraag hiervoor aan uw arts om een bijlage 19 in te vullen voor de tussenkomst van het RIZIV (formulier te verkrijgen in de apotheek). Met dit formulier kan u, indien u in aanmerking komt, een gratis looprek of rollator (basismodel) bekomen.

Voor rolstoelen en andere mobiliteitshulpen komt de bandagist eerst aan huis voor maatname.

Wij bieden u tevens kwalitatieve incontinentieverzorging (TENA- Hartmann-AMD) met mooie kortingen. Wij helpen en adviseren u graag.

Bij uw zorgpuntapotheek kan u ook terecht voor :

  • Advies bij het VAPH : Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) geeft tegemoetkomingen voor verschillende thuiszorgmaterialen

  • Offertes op maat bij de aankoop van een traplift

  • Offertes op maat bij de aankoop van een relaxzetel op maat

  • Zorg au-pairs voor thuiszorg 24u/7.

Wenst u meer inlichtingen? Aarzel niet om contact op te nemen. U vindt onze adresgegevens op de contactpagina.

Back to Top